GSM: 0888 666 506
     
           

Подбор на ресторант 
 

От нас ще получите списък с пълна информация за ресторантите, подходящи за сватбени тържества в град Пловдив, брой места, наличие на лятна градина, басейн, външна тераса, наличие на място за посрещане на гостите, лоби бар, възможност за изнесен и църковен ритуал, както и възможност за настаняване на гости в хотела, отстъпки. Локацията на ресторанта, както и правилно направен избор на ресторант и меню са от съществено значение за качеството на самата сватба.

Сватбена агенция Бюти  Пловдив ще ви съдейства за организиране на среща с управителите на ресторант за оглед и въпроси, касаещи меню, дегустация, внасяне на алкохол, ядки, заплащани комисионни, изработка на сватбена торта, допълнителни услуги.

При подбора на ресторант е необходимо да се има в предвид вида на сватбата - традиционна сватба, етно сватба, еко сватба, международна сватба, както и брой гости на сватбеното тържество.Тип и вид на кухня, която сте решили да използвате - традиционна българска, екзотично меню, гурме ястия, смесена кухня. Предлагаме също и кетъринг в дома на младоженци и кумове, като и украса, съобразена с дизайна на сватбата.