GSM: 0888 666 506
     
           

Аксесоари за сватба

Аксесоари за сватба Ателие Бюти Пловдив, предлага голямо разнообразие от сватбени аксесоари. Ние изработваме и сватбени аксесоари по ваша идея и дизайнерско оформление. Необходимо е да  споделите с нас вашата сватбена идея  и ние ще я реализираме.

В нашия онлайн магазин ще намерите всички необходими аксесоари за сватбеното тържествоСватбени покани - обикновени, луксозни от перлен картон и луксозна хартия, релефни покани за сватба, покани за сватба с дантела, покана за сватба - свитък с канела, покани за сватба от две и три части,покани за сватба с булка и младоженец, покани за сватба тип хармоника, луксозни покани за сватба в кутийка за кумове и родители. При нас ще намерите сватбени покани с младоженци, сватбени покани с пеперуди, сватбени покани с флорални елементи,сватбени покани с лебеди, сватбени покани с гълъби,сватбени покани със сърца, сватбени покани с ритуални чаши, савтбени покани с халки и сватбени покани микс. Сватбена агенция и Ателие Бюти предлагат сватбени покани с релеф и рязани сватбени покани тип "дантела". Сватбените покани в онлайн магазина са примерни. При поръчка на сватбени покани е необходимо да ни изпратите текста на поканата за сватба с вярно изписани имена и часовена сватбата.Изписването на сватбените покани е безплатно. За изработка на покани за сватба от ателие Бюти са необходими от 5 до 10 дни в зависимост от натовареността към момента на поръчката на ателието.

*Сватбени букети - разнообразни букети за сватба от силиконови рози, букети за хвърляне с тюл, дантела, органза,тафта. Сватбени букети от живи или изкуствени цветя. 

 *Бутониери – цветчета за закичване на близки и гости на сватбеното тържество. Бутониери за ревер от живи цветя, бутониери от силиконови розички, листенца  и гипсофил, бутониери с кали в различни цветове. Бутониерите са изработени с цветя и са аранжирани с перли, цветни камъчета, сърца от седеф и метал.Ателие Бюти предлага и бутониери от живи цветя.

*Гривни за ръка – гривните  за ръка могат да бъдат изпълнени с живи или изкуствени цветя, панделка, тюл, органза, тафта. 

*Ритуални чаши, кристални чаши, стъклени ритуални чаши с изрисувани сватбени елементи-сърца, гълъби, цветя, халки. Ритуалните чаши са ръчно украсени и свързани с панделка – символ на вашата обвързаност, любов и вярност.

 *Ритуални свещи два броя украсени ритуални свещи за църковен ритуал, свързани с панделка.Ритуалните свещи са с височина 40-42 см и за ръчно изрисувани и украсени.

*Възглавнички за халки – красива поставка за сватбени халки.Възглавничките за халки могат да бъдат изработени в различна форма и украсени в стила и дизайна на сватбата и аранжирани в различни цветови варианти.

*Кошници за късмети, цветя, подаръчета- Кошничките за късмети са с различна големина и размери в зависимост от тяхното предназначение. Кошнички за късмети, кошнички за листенца от роза и цветове лавандула, кошнички в които се поставят подаръци за гости, кошнички за бутониери.Обикновено кошничките за късмети са украсени и декорирани в цвета и стила на сватбата.

*Украсени комплекти за ритуала по подписване и ритуала в църквата – Сватбени комплекти, изработени в дадена цветова гама, включващи аксесоари за сватба, необходими за традиционна сватба. Комплектите биват пълни и частични. Всички сватбени аксесоари са тематично свързани и изработени в дадена цветова гама и дизайн. Сватбените комплекти могат да бъдат от различен брои части.

*Украса за сватбен автомобил – украса за сватбен автомобил от живи цветя, пиефлора, гипсофил, тюл, органза, панделки от сатен. Украса на сватбен автомобил с халки и цветя.При украса на автомобил с живи цветя екибаните могат да бъдат с правоъгълна форма, с форма на сърца, с форма на кръг и форма на топка. При тематични сватби декорацията на автомобила е тематично свързана с декорацията на ресторанта. Укасата на автомобил може да бъде изпълнена с изкуствени рози, сърца, балони, халки, тюл, органза и сатен. При нас можете да си поръчате ретро автомобил или лимузина под наем. Вместо номера на автомобила, ще изпишем вашите имена или просто ще напишем „Младоженци”.

Ако имате екстравагантна идея за украса на вашия сватбен автомобил - споделете я, ние ще я реализираме.

Сватбена украса за автомобил, можете да откриете в нашия онлайн магазин.

За повече информация - разгледайте онлайн магазин – украса сватбен автомобил.

*Книга за сватбени пожелания – Книгата за пожелания оставя незабравими спомени от вашия сватбен ден! Все повече близки и гости желаят да отправят своите пожелания към младото семейство именно в книгата за сватбени пожелания. На титулната страница на книгата за пожелания се изписват имената на младоженците, датата на сватба и имената на кумовете.

Съществува голямо разнообразие при оформлението на книгите за пожелания, размери, форма, брой листове. Към книгата за пожелания може да се добави красива писалка с форма на перо или украсен тънкописец.Книгата за пожелания трябва да бъде украсена и съобразена със стила и дизайна на сватбата.

*Кутия за пари и пожелания – Кутиите за пари и пожелания могат да бъдат с разнообразна форма, цветове и украса.  Кутиите за пари биват с форма на сърце, кръгли, елипса, правоъгълни. Кутиите за пари могат да бъдат на един етаж, на два етажа или на три етажа. Украсата може да бъде изпълнена в различни цветове, органза, тюл, сатен, аранжирана с рози, калии, панделки, гипсофил, перли, в зависимост от дизайна на сватбата. За повече информация разгледайте нашия онлайн магазин - кутии за пари.

Жартиери- Жариера на булката е неизменна част от традиционната сватба. Младоженецът сваля жартиера с устни и завързани ръце. Жартиерите могат да бъдат изпълнени в различна цветова гама и вид материя и аранжирани с листа, рози, перли и панделки. Цветовото разнообразие при жартиерите и аранжирането им е разнообразно. 

Подаръчета за гости и благодарствени писма сватбените подаръчета и благодарствените писма са красив жест на благодарност към вашите гости, както и мил спомен от вашето тържество.Ателие Бюти предлага голямо разнообразие от сватбени подаръчета от различни материали и с разнообразна украса. Нашите сватбени подаръчета са ръчно направени, ръчно изрисувани и украсени. Върху панделката на сватбените подаръчета се изписват имена и дата на сватбата. По-голямата част от сватбените подаръци са българско производство и имат своята сватбена символика – подаръци със сърце, слонче, гълъби, лебеди, морски елементи- миди, рапани, охлюви, бърдуче, мускал с розово масло, карта на България. Предлагаме сватбени подаръчета, подходящи за интернационални сватби. В сватбен магазин Бюти ще откриете подаръци за гости от керамика, дърво, метал, от стъкло, от луксозен картон, от седеф. За подаръците от керамика са необходими няколко дни за производството им.

Панделките с които са украсени сватбените подаръци за гостите могат да бъдат от сатен или органза. Върху панделката се изписват имена на младоженците, дата на сватбата и са в цветова гама по избор на клиентите, съобразени с темата и стила на сватбата. За повече информация - вижте сватбен онлайн магазин Бюти.