GSM: 0888 666 506
     
           

Изнесен ритуал – Изнесеният ритуал може да се извърши в зала към хотела, лятна градина, тераса,  край басейн или на място, което вие сте си харесали.

За изнесения ритуал са необходими украсена арка и стойки с екибани от живи или изкуствени цветя - украсени и съобразени с дизайна и стила на сватбата, както и с мястото на изнесения ритуал. Сватбената арка и стойките могат да бъдат украсени в различен стил, съобразен с вашите желания и идеи за визия на самата сватба и с мястото на изнесения ритуал. Украсената арка и стойки могат да се използват след ритуала по подписване, като част от украсата на ресторанта, или като част  от сватбена украса на дансинга. За придаване на допълнителна тържественост на на ритуала по подписване, може да бъдат поканени допълнително струнен квартет или пианист по желание.

 

За изнесения ритуал е необходимо още:

*Украсено ритуално шампанско,

*Украсени ритуални чаши, свързани с панделка,

*Възглавничка за халки,

*Кошничка за късмети и късмети за хвърляне, листенца от рози,

*Бяло платно – украсено, върху което стъпват младоженци и кумове.

Допълнителна информация за изнесен ритуал, и как протича ритуала по сключване на граждански брак, както и адреси и телефони на обредни домове в Пловдив, ще откриете в Галерия – Изнесесен ритуал.