GSM: 0888 666 506
     
           

Покани за сватба Сватбените покани са един красив жест, с който информирате близки и приятели за вашата любов и ги каните да бъдат част от Вашия празник. Поканите за сватба са много важен елемент от подготовката на сватбеното тържество и те дават идея за цвят, стил и тема на сватбата.

Поканите за сватба се изработват от луксозен картон в разнообразни цветови гами, като използваме ембос(релеф) и рязане. Разполагаме голямо разнообразие на сватбени покани , както по видове, така и по цветове.

Ателие Бюти изработва сватбени покани - релефни съдържащи флорални елемен, ритуални чаши,халки, бели гълъби, лебеди, пеперуди.

При нас можем да ви изготвим покани по ваша идея в цветова гама по избор, съобразена с цялостната визия на сватбата. Разполагаме с голям избор на текстове и шрифтове за сватбени покани. За поканите за кумове и родители предлагаме ръчно калиграфско изписване на поканите. Поканите за сватба могат да бъдат от две части, от три части,покани джоб, луксозни покани за кумове и родители, фото и видео покани, дантелени сватбени покани.

Вида и типа и цветовата гама на картона и хартията за покани за сватба е по избор на клиента. За украса на поканите и пликовете за покани, използваме естествени и изкуствени материали и панделки. Разполагаме с голямо разнообразие на разцветки перлен картон, както и луксозни картони от марки-Fabriano, Gentile,Murillo. За направа на сватбени покани, в ателие Бюти използваме и релефен перлен картон с флорални елементи, сърца, брачни халки, ритуални чаши,рамки. Нашите покани са ръчна изработка и обикновено съдържат" послание" към вашите гости. Елементите на посланието са: бели гълъби, сърца, младоженци, халки, лебеди, флорални мотиви, рози. Предлагаме и пликове за покани в различни цветове , както и сватбени покани в кутии - украсени в цвета на сватбата, луксозни сватбени покани за кумове и родители. При изготвяне на покани за сватба следваме определена последователност. След като чуем вашата идея за покана за сватба, уточним форма, размер и дизайн, нашият  графичен дизайнер ще изготви проект, който ви предоставяме за одобрение, разпечатваме мостра и ако всичко е наред, пускаме поканите за сватба за печат.

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от сватбени покани в бутилка с морски и цветни(флорални) мотиви, поставени в красива стъклена бутилка.

Също така ще откриете и голямо разнообразие от покани тип хармоника, които са с подходящо разположение на текста и съдържат три странички в които може да се помести освен основния текст, също и нещо "лично" от младоженците. Дизайнерското оформление на сватбените покани тип хармоника е съчетание от два или три цвята и красиво и стилно оформление.

При нас ще откриете голямо разнообразие от покани за сватба тип джоб в две и три части- изработени от луксозен картон и апликирани с традиционни сватбени елементи- цветя, пеперуди,морски елементи, младоженци, гълъби, лебеди.

Сватбено ателие Бюти предлага голямо разнообразие на тейбъл картички с имена на гости. Също при нас може да си поръчате сватбени етикети за ракия и вино и номера на маси.

За повече информация разгледайте сватбен магазин и сватбени покани.