GSM: 0888 666 506
     
           

Украса на ресторант, църква, ритуална зала, градина.

 

След избора на тема, дизайн и стил на сватбата се преминава към уточняване на детайлите по сватбената украса - вид на екибани за сватбената украса – ниски или високи, стъклени или от ковано желязо, цветя за украса масите на гостите - живи или изкуствени, свещници - стъклени или от ковано желязо, цвят и брой на свещите, арка и стойки за изнесен ритуал или за ритуала по посрещане на младоженците в ресторанта ,  балони - обикновени и с хелий - цветове, арка от балони, сърца от балони, обличане на столове, пандели - цвят и вид материя, тишлайфери - цвят и вид материя, посипани с листа от маслодайна роза, ароматна лавандула, камъчета, перли, шишарки, миди, номера на маси, тейбъл картички с имената на гостите, етикети за вино и ракия, салфетки за маси- платнени и хартиени, подаръчета за гости и благодарствени писма.

Много често се налага обличане на колоните в сватбения ресторант и оформление на дансинга за танцуване, което е част от декорацията на самата сватба.

Украса, декор и осветление на масата на младоженците, цветове, материи, вид и стил на оформление, екибани с цветя, свещници, балони, арка от балони, сърца от балони, светлини и аксесоари. Декорацията и оформението на масата на младоженците зависи от вида на сватбата:

*Традиционна сватба,

*Нетрадиционна сватба,

*Етно сватба,

*Еко сватба,

*Международна сватба.

Сватбено ателие Бюти предлага сватбени аксесоари, свързани с традиционни сватби, Етно сватби, Еко сватби и международни сватби. За повече информация - разгледайте нашия онлайн магазин. 

Украса на маса за сватбена торта - най- вкусният момент от сватбеното тържество!

Много от ресторантите в град Пловдив предлагат при използване на ресторанта за сватба, да приготвят и сватбената торта.   

Информация за сладкарниците и ателиетата, които приготвят сватбени торти, може да откриете в Галерия  торти за сватба!